Ballingslöv | Åland

  • Adress: Vikingagränd 1b, 221 00 Mariehamn
  • Köket - hemmets naturliga mittpunkt!
    Vardagsglädje är olika saker för olika människor. Det finns lika många varianter som det finns individer. Gemensamt för dessa vardagliga stunder av välbefinnande är att de ofta inträffar i hemmets naturliga mittpunkt - köket. Det är i köket vi möts, trivs och ser varandra. Det är här vi samtalar, umgås, äter, leker, spelar spel, läser tidningen, utbyter tankar och erfarenheter.

    Firma PR Byggnadsmaterial är återförsäljare av Ballingslöv på Åland. Efter ca 30 års erfarenhet i byggbranschen, där köksmontering har varit en naturlig del av arbetet, har jag fått en praktisk erfarenhet för de fallgropar som finns när man beställer sitt kök. Jag hjälper till med konsultation, idéer och konkreta förslag på hur du får ditt drömkök från Ballingslöv förverkligat. Vi kan också fungerar som "spindeln i nätet" så du slipper vänta på att få vatten i kran eller få belysning i köket. Tag ut någon vecka ledigt och kom hem till vardagsglädjen av ett nytt kök. Jag samarbetar med erfarna fackmän (snickare, elektriker, rörmokare, målare), ordnar montering och renovering, från rivning till färdigt kök om så önskas.

  • Återförsäljare av kök
  • Återförsäljare av badrum

Öppettider:

Måndag:08:00-17:00
Tisdag:08:00-17:00
Onsdag:08:00-17:00
Torsdag:08:00-17:00
Fredag:08:00-17:00

Vi har följande köksluckor i vår utställning

Våra säljare i butiken:

Jag vill bli kontaktad av Ballingslöv | Åland:

Fyll i namn och antingen e-postadress eller telefonnummer. Dina uppgifter raderas efter det att kontaktformuläret skickats till butiken.