System 10

Inspireras av System 10

På bilden ser ni System 10 ihop med köksluckan Bistro i utförandet varmgrå.

Köksinspiration - System 10

Vad innebär System 10?

System 10 är ett tillbehörskoncept som skapar kök med möbelkänsla.
Vi ville bygga köket på ett arkitektoniskt sätt, där de olika modulerna lyfts fram och äger sin egen form. Tillbehörskonceptet System 10 är baserat på olika snickeritillbehör som alla är 10mm tjocka. Genom att infoga smala distanser och frisidor kan man skapa linjer och geometrier i köket. Detta tycker vi skapar ett modernt kök med möbelkänsla.

System 10 - det mångsidiga konceptet

System 10 är ett mångsidigt tillbehörskoncept / system. Systemet kräver inte att man alltid använder alla de ingående tillbehören. Man väljer helt enkelt själv den kombination av tillbehör som ger köket det uttryck man är ute efter. Här nedan följer några exempel på hur man kan kombinera de olika tillbehören för att få till helt olika utseenden på det färdiga köket.

Geometri

System 10 som återkommande geometriskt element. Här har vi infogat tillbehören mellan och runt de olika modulerna i köket.

Ramar in

System 10 formar ytterkontur. Här har vi valt att infoga tillbehören runt samtliga moduler för att på så vis "rama in" köket.

Delar av

System 10 som avskiljare mellan modulerna. Här har vi valt att infoga tillbehören mellan modulerna i köket. Vi har dessutom använt tillbehören som avslut för de yttre modulerna.

Kontrast

System 10 i kombination med tillbehörskonceptet Classic. Här har vi valt att kombinera tillbehör från koncepten Classic och System 10. Modulernas avslut har fått den något grövre distansen från Classic medan distanserna mellan, över och under modulerna kommer från det tunnare konceptet System 10.

System 10

Det är i mellanrummen det viktiga ryms. Då kökets olika moduler lyfts fram och äger sin egen form har vi lyckats fullt ut med att fläta samman inredning och konstruktion.

Vilka färger kan jag få distanserna i?

Du kan enbart få våra distanser i de färgutföranden som visas nedan.

  • Målad - Vit
  • Målad - Gräddvit
  • Målad - Ostronbeige
  • Målad - Lindblomsgrön
  • Målad - Varmgrå
  • Målad - Pärlgrå
  • Målad - Mörkgrå
  • Målad - Peppargrå
  • Målad - Mörkblå

Kökskatalogen

Bläddra online i vår kökskatalog. Här kan du hitta inspirerande kökslösningar med System 10 som passar hemma hos just dig.

Hitta köksåterförsäljare

Vi har återförsäljare i hela Sverige.

Vi finns på Instagram

Följ oss gärna på Instagram, där matar vi er med inspirerande idéer för kök. Här ser du det senaste flödet för #system10.

@ballingslovab

Väl passande produkter

Här har vi samlat ihop några produkter som vi tycker gör sig väldigt väl ihop med System 10 i köket.