Trendenser och Mija Kinning samarbetar med Ballingslöv

  • Frida, som till yrket är inredare och en av Sveriges största bloggerskor, drivs av god design och smarta kökslösningar. När Frida funderade på att byta ut sitt kök så ville hon gärna ha hjälp med att hitta funktioner som hon inte tänkt på innan. Därav börjades samarbetet mellan Frida, Mija Kinning och Ballingslöv.

    Köket som är familjens samlingsplats behövde bytas ut för att kunna göra mer plats för att umgås, laga mat och kunna ha utrymme för att utöka familjen.

    Mija Kinning, inredare och programledare, tog sig an uppgiften och har hjälpt Frida framåt i det stora projektet som det ändå är att byta kök.

    Köket är nu färdigt och det blev ett vitt kök i köksluckan Bistro med bänkskivan Lagoon från Silestone. Mija har hittat flera olika lösningar för förvaring av skärbrädor, bättre plats för Fridas man att laga mat och bra förvaring för torrvaror och kryddor.

    För att följa projektet kan ni se alla 4 filmer som är gjorda från planering till resultat och ni kan även läsa vardagsgladje.se bloggen.

  • Frida Ramstedt och Mija Kinning visar upp Fridas nya kök

ETT URVAL AV PRODUKTER SOM VISAS I DENNA MILJÖ

I listan nedan lyfter vi fram några av de produkter som finns i bilden/bilderna. Dessa produkter finns i vårt sortiment, klicka på resp bild för att läsa mer om den specifika produkten.